BEVEILIGING


Brand-inbraak-installaties

 

Iedereen zal het belang van een goede brandbeveiliging en inbraakbeveiliging onderkennen. Er zijn altijd risico’s. Maar met een goede brandbeveiliging en inbraakbeveiliging, kunt u de risico’s en de gevolgschade wel zoveel mogelijk beperken. Fuse helpt u graag bij het vinden van de voor u meest geschikte oplossing.

 

In samenwerking met gecertificeerde specialisten verzorgd Fuse brandbeveiliging en of inbraakbeveiliging installaties van A tot Z. Maar ook het uitbreiden en onderhouden van bestaande installaties behoort tot de mogelijkheden. Het complete scala van brandpreventie, inbraakpreventie, detectie en bestrijding wordt meegenomen in het ontwerp van een adequate brandbeveiliging en of inbraakbeveiliging. De installatie geschiedt altijd met de grootste zorg en oog voor details. Wij bieden niet alleen kwalitatief hoogwaardige brandbeveiliging- en of inbraakbeveiliging installaties, maar hebben ook aandacht voor het naadloos integreren van alle beveiligingssystemen in bijvoorbeeld een domoticasysteem. 


Camera-installaties

 

Wij verzorgen hoogwaardige IP camara-installaties, die door onze eigen monteurs geïnstalleerd en bedrijfsklaar worden opgeleverd. Vooraf zullen wij samen met u een projectie maken om het door u gewenste resultaat te bereiken. U geeft immers aan wat u graag wilt zien en wij geven ons advies op maat. Bij oplevering zullen wij u instructies geven over het systeem en een app op uw smartphone of tablet installeren zodat u ten alle tijden de gewenste beelden kunt bekijken.