DATA & TELEFONIE


Digitale communicatie wordt tegenwoordig gekenmerkt door snelheid. Datanetwerken moeten steeds sneller functioneren terwijl tegelijkertijd bestanden alsmaar groter worden. Daardoor neemt de netwerkbelasting op een datanetwerk enorm toe. Een goed werkend datanetwerk is dan ook heel belangrijk.

 

Voor juiste levering en aanleg van datanetwerken spelen kennis en ervaring een grote rol, omdat alles binnen het datanetwerk precies op elkaar afgestemd dient te zijn. Onze specialisten bieden deze kennis in zowel glasvezelbekabeling als utp bekabeling.

 

 

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van data. Denk daarbij aan het inrichten van complete patchruimtes bij universiteiten tot het aanleggen van een WiFi access point in een restaurant of café.

 

Op het gebied van telefonie is er de laatste jaren veel veranderd. Door de komst van glasvezel en dus sneller internet zijn veel bedrijven overgegaan op VOIP. Dit is voor de eindgebruiker een voordeligere oplossing dan met telefooncentrales. Voor het gebruik van VOIP maken wij gebruik van een betrouwbare partner.