Fuse Duurzaam BV is specialist in de nieuwste energiebesparende technieken.

Denk hierbij aan LED verlichting, zonnepanelen en laadpalen voor elektrische voertuigen.

Kijk op onze Fuse Duurzaam website voor meer informatie.


LED verlichting


Bij het opstellen van een nieuw lichtplan gaan we tegenwoordig uit van LED verlichting, maar we kunnen ook een besparingsplan/terugverdienmodel opstellen voor bestaande/oude installaties. Zo kunnen wij u inzicht geven in de besparing t.o.v. de investering in LED verlichting. Ook is het mogelijk om deze verlichting, aanschaf en montagekosten, te financieren. 


ZONNEPANELEN


Voor zowel particuliere als zakelijke klanten kan zonne-energie effectief zijn. Onze specialisten berekenen aan de hand van de stand van het dak, omgeving zoals hoge gebouwen/bomen en de huidige energierekening of zonnepanelen het verwachtte rendement gaan halen. Kijk bij onze projecten elke projecten we al hebben gerealiseerd.Laadpalen


Steeds meer zien we op de wegen elektrische voertuigen rijden. Om deze voertuigen op te laden heeft u een laadpunt nodig.

Onze adviseur op het gebied van laadpalen kan u voorzien van het juiste advies, waarna wij vrijblijvend een offerte kunnen uitbrengen.

Dit kan bij uw woning thuis zijn of op uw werk.


Domotica


Domotica is niet meer weg te denken in de Elektrotechniek. Met de komst van de smartphone zijn er veel mogelijkheden om uw installatie te bedienen.  Mogelijkheden om uw verlichting te bedienen in combinatie met andere functies in uw woning of kantoorpand.